Latvijas futbola izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA izcīnīja uzvaru arī piektajā šīs sezonas Krievijas premjerlīgas spēlē.

CSKA viesu laukumā ar 2:1 (2:0) pārspēja Maskavas "Spartak" futbolistus.

Mača rezultātu cīņas 31. minūtē atklāja CSKA aizsargs Sergejs Ignaševičs, bet pēc četrām minūtēm pārsvaru dubultoja nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Musa.

Tomēr pēc minūtes jau "Spartak" vienus vārtus atguva, kad precīzs bija pussargs Dmitrijs Kombarovs.

Otrajā puslaikā vārti netika gūti un uzvaru ar 2:1 izcīnīja CKSA futbolisti.

Cauņa šim mačam nebija pieteikts.

Pirms Maskavas derbija CSKA klubs izplatīja brīdinājumu, kurā aicināja futbola līdzjutējus nerīkot nekārtības.

"Ja "Spartak" un CSKA mačā viesu fanu sektorā būs izkārti aizskaroši plakāti vai jebkādā citādā veidā pārkāpti noteikumi, CSKA līdzjutēju sektors uz astotās kārtas spēli pret Sanktpēterburgas "Zeņit" būs slēgts," bija teikts izplatītajā paziņojumā.

Krievijas Futbola federācijas (RFS) Disciplinārlietu komisija saistībā ar iepriekšējiem līdzjutēju pārkāpumiem, likusi slēgt CSKA fanu sektoru sestās kārtas spēlē pret "Rostov" vienību.

Kā zināms, CSKA otrdien aizvadīs UEFA Čempionu līgas "play-off" kārtas pirmo spēli pret Portugāles klubu "Sporting".

Tikmēr vēl vienā Krievijas čempionāta spēlē piektdien Permas "Amkar" nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Mahačkalas "Anži" vienību.

Čempionāta kopvērtējumā līdere ar 15 punktiem piecās cīņās ir CSKA, no kuras par trim punktiem atpaliek "Zeņit''. Tiesa, Sanktpēterburgas futbolistiem ir viena spēle rezervē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!