Otrdien notiks Čempionu līgas futbolā trešās kārtas pirmās astoņas spēles, kurās centrālās cīņas gaidāmas Turīnā, kur "Juventus" uzņems "Real Madrid", kā arī Glāzgovā un Minhenē.

"Real Madrid" ir viena no dažām komandām, kas līdzšinējās Čempionu līgas spēlēs izcīnījušas tikai uzvaras - pirms tam ir pieveiktas gan Borisovas BATE, gan Sanktpēterburgas "Zenit". Savukārt "Juventus" kontā ir četri punkti, jo otrajā spēlē tā negaidīti nospēlēja neizšķirti ar BATE - 2:2. Otrajā H grupas spēlē Minskā BATE uzņems "Zenit".

Ļoti principiāla spēle gaidāma E grupā Mančesterā, kur Anglijas čempioni "Manchester United" uzņems "Glasgow Celtic". Toties "Villareal" savā laukumā mērosies spēkiem ar Dānijas "Aalborg". Pagaidām "Manchester United" un "Villareal" ir pa četriem punktiem, kamēr "Celtic" un "Aalborg" - pa vienam.

Interesantas spēles gaidāmas F grupā. Vācijas čempionātā nepārliecinoši spēlējošā "Bayern Munchen" uzņems "Fiorentina". Minhenieši patlaban ir grupas līderi, jo divās spēlēs iekrājuši četrus punktus, kamēr Florences futbolistiem ir divi punkti. Tas ir tikpat daudz, cik pēdējo gadu Francijas čempioniem "Olympique Lyon", kas uzņems grupas pastarīti "Steaua". Rumānijas klubam patlaban ir viens punkts.

Visbeidzot, G grupā pēdējā vietā esošā Stambulas "Fenerbahce" uzņems Londonas "Arsenal". Kamēr stambulieši pirmajās divās spēlēs guvuši vienu punktu, "Arsenal" - četrus. Savukārt Portugālē "Porto" mērosies spēkiem ar "Dynamo Kiev" - klubiem ir attiecīgi trīs un divi punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!