Foto: AFP/Scanpix
UEFA Čempionu līgas grupu turnīra piektajā kārtā vēl vairākas komandas nodrošinājušas sev vietu turnīra izslēgšanas spēlēs.

D grupas mačā Turīnas "Juventus" savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Mančestras "City" komandu, uzvarētājiem vienīgos vārtus gūstot Mario Mandžukičam.

Citā šīs grupas spēlē Menhengladbahas "Borussia" ar rezultātu 4:2 (1:0) pieveica "Sevilla".

Līdz ar to D grupas kopvērtējumā "Juventus" ar 11 punktiem ir pirmajā vietā, Mančestras "City" ieņem otro vietu ar deviņiem punktiem, un abas komandas garantējušas vietu nākamajā kārtā. Vienu spēli pirms grupu turnīra beigām "Borussia" ir pieci punkti, bet "Sevilla" – trīs punkti.

A grupā Madrides "Real" ar rezultātu 4:3 (1:0) Kijevā uzvarēja Doņeckas "Šahtar". Mača gaitā "Real" bija vadībā ar 4:0, bet pēdējās spēles 13 minūtēs "Šahtar" trīs vārtus atguva. "Real" labā divus vārtus guva Krištianu Ronaldu, bet reizi precīzi bija Luka Modričs un Daniels Karvahals. "Šahtar" rindās divus vārtus guva Alekss Teišeira, bet vienus – Dentinju.

Vēl Parīzes "Saint-Germain" ar 5:0 (2:0) izbraukumā sagrāva "Malmo" futbolistus. Šī spēle bija īpaša ar to, ka Parīzes komandas līderis Zlatans Ibrahimovičs spēlēja savā dzimtajā pilsētā, gūstot vienus vārtus. Divas reizes precīzs uzvarētājiem bija Anhels di Marija.

"Real" un "Saint-Germain" ir grupas vadībā ar attiecīgi 13 un 10 punktiem un abas nodrošinājušas vietu nākamajā kārtā. "Šahtar" un "Malmo" izcīnījušas par trim punktiem.

B grupā Mančestras "United" savā laukumā nespēja uzvarēt "PSV Eindhoven" - 0:0. Jau vēstīts, ka šajā grupā Maskavas CSKA ar 0:2 zaudēja "Wolfsburg".

B grupas līderpozīcijā ir "Wolfsburg" ar deviņiem punktiem, ar astoņiem punktiem otrajā vietā ir Mančestras "United", bet "PSV Eindhoven" ar septiņiem punktiem ir trešajā vietā. CSKA ar četriem punktiem vairs neturpina cīņu par turnīra nākamo kārtu.

Vēl C grupā Madrides "Atletico" un Lisabonas "Benfica" garantējušas vietu nākamajā kārtā. Trešdien "Benfica" izbraukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:2) ar "Astana", bet Madrides "Atletico" ar 2:0 (1:0) pārspēja Stambulas "Galatasaray".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!