Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas futbolā ceturtdaļfināla pirmajās divās spēlēs otrdien uzvarētājs netika noskaidrots, jo abas cīņas beidzās neizšķirti 1:1.

Pašreizējie Čempionu līgas trofejas īpašnieki Minhenes "Bayern" viesos nospēlēja 1:1 ar šosezon vāji spēlējošo "Manchester United", bet otrā spēlē 1:1 noslēdzās spāņu klubu duelis - "Barcelona" pret Madrides "Atletico".

Spēlē Mančestrā par favorīti uzskatīja "Bayern", kas mača lielāko daļu vairāk arī kontrolēja bumbu, taču bīstamus momentus izveidoja abas komandas. Otrajā puslaikā 58.minūtē pēc centrējuma soda laukumā nepiesegts palika Nemanja Vidičs, kurš ar galvu guva pirmos vārtus mačā un vadībā izvirzīja mančestriešus. Pēc deviņām minūtēm "Bayern" atspēlējās, kad teicamu kombināciju noslēdza Bastians Švainšteigers.

"Bayern" pēdējās minūtes aizvadīja mazākumā, jo otro brīdinājumu saņēma un no laukuma tika noraidīts Švainšteigers. Tādējādi "Bayern" atbildes spēlē būs jāiztiek bez viena no saviem līderiem.

Tikmēr spāņu klubu duelī 56.minūtē brazīliešu pussargs Djegu vadībā izvirzīja Spānijas čempionāta līderus "Atletico", bet titulētā "Barcelona" izlīdzinājumu panāca 71.minūtē pēc Nejmara gūtajiem vārtiem.

Abu šo pāru atbildes spēle risināsies 9.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!