Foto: AFP/Scanpix

Piektdien Šveices pilsētā Nionā notikušajā UEFA Čempionu līgas pusfinālu pāru izlozē kļuva zināms, ka angļu klubs Mančestras "City" spēkosies pret Madrides "Real" no Spānijas, bet cita spāņu komanda Madrides "Atletico" spēkosies ar vācu Minhenes "Bayern".

Čempionu līgas pusfināla spēļu pirmās spēles norisināsies 26. un 27. aprīlī, bet atbildes spēles risināsies 3. un 4. maijā. Fināla spēle risināsies 28. maijā "San Siro" stadionā Milānā.

Madrides "Atletico" un "Bayern" komandas 1974. gadā tikās UEFA Čempionu līgas finālā. Toreiz uzvaru ar 4:0 svinēja vācieši.

Savukārt Mančestras "City" galvenais treneris Manuels Pelegrīni spēkosies ar savu bijušo komandu. Viņš "Real" komandu vadīja 2009./2010. gada sezonā. "City" un "Real" komandas savā starpā tikušās divas reizes. 2012./2013. gada sezonā "Real" izcīnīja uzvaru ar 3:2, bet otrajā mačā komandas cīnījās neizšķirti 1:1.

Tikmēr UEFA Eiropas līgas pusfinālā Ukrainas klubs Doņeckas "Šahtar" spēkosies pret Spānijas vienību "Sevilla", bet cita spāņu komanda "Villareal" pretinieki būs Anglijas vienība "Liverpool".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!