Foto: Reuters/Scanpix
UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē trešdien Anglijas futbola klubs Londonas “Chelsea” savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0) pagarinājumā pārspēja Itālijas vienību “Napoli”, iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Abu komandu pirmajā cīņā Itālijā ar rezultātu 3:1 uzvarēja “Napoli” komanda, un arī otrās spēles pamatlaiks Londonā noslēdzās ar 3:1, taču šoreiz “Chelsea” labā. Līdz ar to bija jāspēlē pagarinājums, kurā vārtus angļu komandas spēlētājs.

Mača 28.minūtē pēc centrējuma rezultātu kritienā ar galvu atklāja “Chelsea” spēlētājs Didjē Drogbā , taču otrā puslaikā sākumā, veiksmīgi izspēlējot stūra sitienu, Džons Terijs rezultāta pārsvaru dubultoja. Tomēr pēc astoņām minūtēm “Napoli” spēlētājs Gokhans Inlers ar precīzu sitienu panāca 1:2. 75.minūtē Itālijas kluba spēlētājs savā soda laukumā nospēlēja ar roku un Frenks Lampards izmantoja iespēju gūt vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes.

Tā kā abas spēles bija noslēgušās ar rezultātu 3:1 katrai komandai par labu, bija jāspēlē pagarinājums. Pirmā pagarinājuma pēdējā minūtē “Chelsea” komandas labā vārtus guva Braņislavs Ivanovičs, bet otrajās 15 pagarinājuma minūtēs rezultāts vairs nemainījās, nākamajā kārtā iekļūstot Anglijas vienībai.

Līdz ar to kļuva zināmi visi UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla dalībnieki – "Chelsea", Madrides “Real”, Minhenes “Bayern”, Marseļas “Olympique”, “AC Milan”, Lisabonas “Benfica”, Nikosijas APOEL un “Barcelona”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!