Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes futbolists Arjens Robens pēc sava kluba Minhenes "Bayern" zaudējuma UEFA Čempionu līgas pusfinālā veltīja skarbu kritiku otram pusfināla pārim "Chelsea" un Madrides "Atletico", kas spēli aizvadīs trešdien.

"Bayern" ar Robenu sastāvā otrdien savā laukumā piedzīvoja fiasko pusfināla atbildes spēlē, ar 0:4 piekāpjoties "Real Madrid" un atvadoties no cerības, otro gadu pēc kārtas izcīnīt trofeju.

Tikmēr otrs finālists kļūs zināms pēc "Chelsea" un "Atletico" atbildes spēles trešdien. Abu vienību pirmā spēle pirms nedēļas noslēdzās bez vārtu guvumiem, un Robens to nosauca par garlaicīgu futbolu.

"Man ir vienalga, [kurš uzvarēs šajā duelī]. Es noskatījos pagājušajā nedēļā visu spēli un es to nespēju skatīt - tai spēlei nav nekāda sakara ar futbolu. Divi treneri [Žozē Mourinju un Djego Simeone], es viņus cienu un katram ir savs redzējums. Taču domāju, ka "Real Madrid" uzvarēs Čempionu līgā un to arī novēlu," teica Robens.

Sava kluba sāpīgo zaudējumu Robens nevēlējās dēvēt par "pasaules galu". "Mēs šogad uzvarējām bundeslīgā, labojot neticamu daudzumu rekordu, spēlēsim Vācijas kausa finālā, ceturto reizi piecu gadu laikā bijām Čempionu līgas pusfinālā, piecu gadu laikā trīs reizes esam bijuši finālā. Šodien spēlējām pret "Real Madrid", kas bija vienkārši labāks par mums - lai viņiem veicas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!