Foto: AFP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas klubi Londonas "Chelsea" un Mančestras "United" diezgan aktīvi cenšas iegūt Vācijas bundeslīgas komandas Minhenes "Bayern" uzbrukuma līderi Robertu Levandovski, vēsta ārvalstu mediji.

Tiek ziņots, ka Levandovskis vairs nav pārāk priecīgs atrasties "Bayern" komandā, jo viņam neesot pārāk labas attiecības ar galveno treneri Karlo Ančeloti. Šo iespēju cenšas izmantot "Chelsea" un Mančestras "United", kas lūko iegūt aizvadītajā sezonā 30 vārtus guvušo poļu uzbrucēju.

Tomēr "Bayern" nav gatava Levandovski atdot un atgādina, ka polis nesen pagarināja līgumu ar Minhenes klubu līdz 2021. gadam. Tāpat arī Levandovska aģents uzsvēra, ka viņam "Bayern" ir piemērotākā komanda.

Levandovskis "Bayern" rindās aizvadījis 147 spēles, kurās guvis 110 vārtus.

Tajā pašā laikā "Bayern" cenšas vienoties ar Dortmundes "Borussia" par Pjēra-Emerika Obamejanga pāreju. Obamejangs aizvadītajā sezonā bija rezultatīvākais bundeslīgas spēlētājs, gūstot 31 vārtus.

Viens no iespējamajiem variantiem, kāpēc "Bayern" vēlas iegūt Obamejangu ir tāpēc, ka kluba vadība baidās palikt bez vārtu guvēja, gadījumā, ja Levandovskis tomēr dodas peļņā uz Angliju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!