Foto: AFP/Scanpix

Krievijas futbola kluba Maskavas CSKA galvenais treneris Leonīds Sluckis bija ļoti apmierināts ar latviešu pussarga Aleksandra Cauņas sniegumu UEFA Čempionu līgas mačā pret "AS Roma".

Jau vēstīts, ka Cauņa bija CSKA komandas sākumsastāvā mačā pret "AS Roma", kas noslēdzās ar rezultātu 1:1. Latvijas izlases pussargs laukumā pavadīja 64 minūtes, kuru laikā izdarīja 21 precīzu piespēli un noskrēja nedaudz vairāk kā septiņu kilometrus.

Pēc spēles ar Cauņas sniegumu apmierināts bija CSKA galvenais treneris Sluckis. "Spēlēt bez aizsardzības tipa pussarga būtu bijis ļoti riskanti Varbūt es riskēju, laižot laukumā Cauņu, bet es uzskatu, ka viņš ar saviem pienākumiem tika galā apbrīnojami labi," UEFA Čempionu līgas mājaslapā citēts Sluckis.

Tikmēr pats Cauņa skaidroja, ka "AS Roma" ļoti labi spēlēja aizsardzībā, neļaujot CSKA futbolistiem izdarīt sitienus pa vārtiem. "Ļoti labi, ka mēs spējām panākt labu rezultātu un parādīt labu spēli. Mēs turpināsim cīņu par izslēgšanas kārtu. Tas ir ļoti labi, ka mēs šādi cīnāmies tik spēcīgā apakšgrupā," sacīja Cauņa.

Pašlaik E grupā 12 punkti piecās spēlēs ir Minhenes "Bayern" komandai, kas jau nodrošinājusi pirmo pozīciju apakšgrupā, "AS Roma", Mančestras "City" un CSKA iekrājušas pa pieciem punktiem piecās cīņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!