atvijas virslīgas futbola čempionāta 12.kārtas mačā svētdien pašreizējā turnīra līdervienība Daugavpils "Daugava" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (2:0) pieveica sacensību pastarīšus "Metta"/LU, nostiprinoties pirmajā vietā.

Šajā spēlē abi vārti tika gūti pirmā puslaika izskaņā.

Rezultāts tika atklāts 35.minūtē, bet otros vārtus Daugavpils kluba futbolisti guva trīs minūtes pirms pirmā puslaika beigām.

Vēl vienā mačā Kurzemes derbijā "Liepājas metalurgs" savā laukumā cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar pagājušās sezonas čempionvienību "Ventspils".

Kā ziņots, pirmajās šīs kārtas spēlēs sestdien sekmīgo startu turpināja šīs sezonas jaunpienācēji JPFS/FK "Spartaks", kas savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar Rīgas "Skonto" komandu, trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Gulbene", kas ar 2:0 pārspēja "Jūrmalas" futbolistus, bet Rīgas "Daugava" ar rezultātu 1:0 savā laukumā pārspēja "Jelgavu".

Kopvērtējumā šobrīd līderpozīcijā ar 25 punktiem 12 spēlēs atrodas Daugavpils "Daugava", bet tai ar 21 punktu 12 mačos seko JPFS/FK "Spartaks" vienība. Trešā ar 19 punktiem ir "Skonto" komanda, bet pa 17 punktiem attiecīgi desmit un 11 spēlēs izcīnījušas "Liepājas metalurgs" un "Ventspils" komandas.

Uz sesto vietu ar 15 punktiem pakāpusies "Gulbene", kurai ar 14 punktiem seko Rīgas "Daugava", bet vēl par punktu mazāk ir "Jūrmalas" vienībai. Tikmēr devītajā vietā ar desmit punktiem atrodas "Jelgava", savukārt "Metta"/LU komanda tikusi pie sešiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!