Foto: stock.xchng
Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta komandu "Daugavpils" pametuši tās japāņu leģionāri Taisei Jamazaki un Juta Kinovaki, informē vienība.

Tiek vēstīts, ka abi futbolisti karjeru cer turpināt Polijā.

Abi spēlētāji "Daugavpils" komandas sastāvā devās visos šīs sezonas virslīgas mačos.

Pašlaik 22 gadus vecais pussargs Jamazaki "Daugavpils" vienībai pievienojās ziemas transfēru perioda pēdējā dienā. Klubs vēstī, ka ar savu neatlaidību laukuma vidusdaļā japānis izkaroja gan komandas biedru, gan skatītāju simpātijas. Jamazaki šī bija pirmā pieredze Eiropas futbolā.

Savukārt 23 gadus vecais aizsargs Kinovaki komandai pievienojās februārī, ātri vien izkarojot vietu sākumsastāvā. Viņš visas "Daugavpils" komandas spēles virslīgā sāka pamatsastāvā, izceļoties arī ar vienu rezultatīvu piespēli. Pirms došanās uz Eiropu viņš paspēja uzspēlēt Polijā.

Tieši uz Poliju devušies abi futbolisti, kur cer noslēgt līgumu ar kādu šīs valsts otrās līgas komandu.

Iespējams, ka "Daugavpils" vienība drīzumā savu sastāvu papildinās ar citu japāņu futbolistu aizsargu Kijoši Nakatani, kurš veiksmīgi sevi paliecinājis komandas treniņos.

"Daugavpils" vienība, kas šosezon piedzīvo debiju Latvijas spēcīgāko futbola klubu sabiedrībā, pašreiz virslīgas kopvērtējumā ar 21 spēlē izcīnītiem 16 punktiem ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!