Foto: Māris Greidāns
"Daugavpils" komanda svētdien Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā ar 2:0 (1:0) izbraukumā pieveica "Metta"/"Latvijas Universitāti" un iekļuva starp turnīra četrām spēcīgākajām vienībām.

Aizvadītajā mačā viesiem pirmajā puslaikā vārtus guva Mirabduls Abasovs no Azerbaidžānas, bet otrajā spēles daļā atzīmējās Marks Deružinskis. Kopumā "Daugavpils" visu maču aizvadīja pārliecinošāk un guva pelnītu panākumu.

Kā ziņots, sestdien pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs "Ventspils" futbolisti savā laukumā ar rezultātu 1:0 pieveica pagājušās sezonas valsts čempioni "Liepāja" bet Jūrmalas "Spartaks" mājās ar 3:1 pārspēja Rīgas "Skonto", kas finansiālo problēmu dēļ šosezon ir spiesta spēlēt pirmajā līgā.

Ceturtais ceturtdaļfināla duelis norisināsies 13.aprīlī, kad Latvijas kausa īpašniece "Jelgava" spēlēs pret pirmās līgas komandu "Babīte".

Pusfināla pāros uzvarētāji tiks noskaidroti divu spēļu summā. Šajā kārtā "Spartaks" tiksies ar "Daugavpili", bet "Ventspils" ar "Jelgavas" un "Babītes" dueļa spēcīgāko vienību.

Latvijas kausa finālspēle šogad 22.maijā notiks Jūrmalas pilsētas stadionā Slokā.

Iepriekšējās divās sezonās pēc kārtas Latvijas kausa izcīņas trofeju izcīnījusi "Jelgavas" komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!