Foto: F64
Par šīs "SMScredit.lv Virslīgas" sezonas trešā apļa labāko jauno spēlētāju atzīts FK ''Liepāja'' pussargs Dāvis Ikaunieks, kurš šādu titulu saņēma trešo reizi pēc kārtas, informē turnīra organizatori.

Bez Ikaunieka uz trešā apļa labākā jaunā spēlētāju titulu pretendēja vēl pieci spēlētāji, sīvāko konkurenci sastādot Vladislavam Gutkovskim ("Skonto" FC), Viktoram Ļitvinskim (BFC "Daugavpils"), Endijam Šlampem (FK "Liepāja"), kā arī Dmitrijam Kļimaševičam (BFC "Daugavpils") un Ņikitam Juhņevičam (FS "Metta"/Latvijas Universitāte).

Pārsteigumi izpalika un jau trešo reizi pēc kārtas apļa labākā jaunā spēlētāja piemiņas balva nonāks pie Dāvja Ikaunieka, kurš kopsummā no žurnālistiem saņēma 65 punktus, otrajā vietā atstājot Gutkovski ar 27,5 punktiem.

Jau vēstīts, ka, sākot ar 2015.gada sezonu, "SMScredit.lv Virslīgas" čempionātā tiks noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un visu klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!