Fotoaparātu, žurnālistu un policijas spēku ielenks, Deivids Bekhems vakar atgriezās Mančestrā, atkal aktualizējot tā saukto „Bekhema māniju”.

Ilgi gaidītās spēles priekšvakarā „AC Milan” vienība ielidoja Mančestras lidostā, kurā līdz komandas autobusam pa izbrīvētu taciņu tika visi vienības spēlētāji, izņemot superzvaigzni Bekhemu. „Bekhema mānija” izskatījās atkal atdzīvojusies, futbolistam jau pēc pirmā soļa speršanas uz agrāk tik pazīstamās zemes sniedzot neskaitāmus autogrāfus un tiekot fotografētam no visiem iespējamajiem rakursiem.

34 gadus vecais pussargs savā pirmajā intervijā izteicās, ka nejūtot nekādu nervozitāti.

„Atgriezties Mančestrā kā „AC Milan” spēlētājam ir satraucoši, tomēr es nejūtos nervozs. Es vienmēr būšu „United” fans, bet šī laikam ir pirmā reize, kad es vēlos, lai viņi zaudē. Es daudzus gadus esmu spēlējis „Old Trafford” stadionā, un zinu, ko nozīmē būt „United” spēlētājam.

Pagaidām gan nav skaidrs, vai izdaudzinātais pussargs šīvakara Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēli uzsāks savas komandas sākumsastāvā. Komandas galvenais treneris Leonardo tam nedeva nekādas garantijas, akcentējot, ka komandas galvenais uzdevums ir atspēlēt pirmās kārtas 2:3 deficītu, nevis pakļauties fanu spiedienam redzēt savu mīluli darbībā.

Atgādinām, ka pirms pārejas uz Madrides karalisko klubu „Real” Deivids Bekhems Mančestras „United” rindās aizvadīja 11 sezonas, piedaloties 399 spēlēs. Milānas klubā pussargs šobrīd aizvada savu otro īres līguma termiņu.

Video – Bekhema ierašanās Mančestras lidostā:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!