Foto: LETA
Latvijas futbola izlases uzbrucējs Eduards Višņakovs pirmdien guva savus otros vārtus šīs sezonas Polijas augstākās līgas čempionātā, palīdzot Hožuvas "Ruch" komandai savā laukumā ar 1:0 (0:0) uzveikt "Belchatow" komandu.

Višņakovs laukumā izgāja spēles 70.minūtē, bet vienīgos vārtus šajā spēlē guva minūti pirms pamatlaika beigām, palīdzot savai komandai izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas.

Tikmēr cits Latvijas futbolists Deniss Rakels pagājušajā nedēļā guva savus septītos vārtus Polijas čempionātā, tādējādi atgriežoties līgas rezultatīvāko spēlētāju pirmajā desmitniekā.

Polijas čempionāta kopvērtējumā līdere ar 46 punktiem 24 spēlēs ir Varšavas "Legia" komanda, bet no Latvijas futbolistu vienībām visaugstāk ir aizsarga Igora Tarasova pārstāvētā Belastokas "Jagiellonia" vienība, kas ar 41 punktu 24 spēlēs pakāpusies uz otro pozīciju.

Vēl vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes "Gornik" komanda ar 35 punktiem ieņem piekto vietu, uzbrucēja Nikolaja Kozačuka klubs Lečnas "Gornik" ar 31 punktu nokritis uz devīto pozīciju, uzbrucēja Vladimira Kameša jaunā vienība Ščecinas "Pogon" ar 29 punktiem ieņem 12.vietu, "Cracovia" ar 28 punktiem 13.vietā, bet Višņakova pārstāvētā Hožuvas "Ruch" vienība ar 27 punktiem joprojām ieņem priekšpēdējo, 15.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!