Foto: EPA/LETA
UEFA Čempionu līgas G grupas spēlē otrdien divu Eiropas futbola milžu duelī "Real Madrid" savā laukumā pārliecinoši pieveica "AC Milan".

Abi vārti mačā tika gūti ar minūtes intervālu. Spēles 13.minutē Krištianu Ronaldu no soda sitiena "caursita" pretinieku "sieniņu" un guva pirmos vārtus, bet jau pēc minūtes Mesuts Ezils panāca 2:0. Pēc reida pa kreiso malu Ronaldu atdeva piespēli Ezilam, pēc kura sitiena bumba trāpīja "AC Milan" aizsargam Danielam Boneram un ielidoja milāniešu vārtos.

Praktiski visu maču laukumā dominēja "Real Madrid" futbolisti, sagādājot lielas problēmas "AC Milan" aizsardzībai. Savukārt "AC Milan" futbolisti mačā izveidoja tikai pāris bīstamas epizodes, taču pārspēt "Real Madrid" vārtsargu Ikeru Kasiljasu viņiem neizdevās.

Vēl vienā šīs grupas spēlē Amsterdamas "Ajax" ar 2:1 (2:0) uzvarēja "AJ Auxerre", turpinot cīņu par izkļūšanu no šīs grupas.

Jau spēles septītajā minūtē Demijs de Zeuvs vadībā izvirzīja "Ajax", bet pirmā puslaika izskaņā Amsterdamas komandas kapteinis Luišs Suaress guva otros vārtus. "AJ Auxerre" labā vienīgos vārtus 56.minūtē no soda sitiena guva Valters Birsa.

Abas komandas maču pabeidza mazākumā. 55.minūtē par rupjību sarkano kartiņu nopelnīja Andrē Oijers no "Ajax", 85.minūtē otro brīdinājumu piecu minūšu laikā saņēma "AJ Auxerre" spēlētājs Deniss Olihs, bet 90.minūtē sarkano kartiņu nopelnīja vēl viens Francijas kluba futbolists – Žans Paskāls Minjo.

Pēc trīs aizvadītām spēlēm G grupā ar deviņiem punktiem līdere ir "Real Madrid", pa četriem punktiem ir "AC Milan" un "Ajax", bet "AJ Auxerre" ir piedzīvojusi tikai zaudējumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!