Foto: PantherMedia/Scanpix

Ar negaidītu panākumu Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionātā svētdien debitēja sacensību jaunpienācēja "Daugavpils", kas ar rezultātu 1:0 (0:0) izbraukumā pieveica ambiciozo Jūrmalas "Spartaku".

Vienīgie vārti tika gūti 81.minūtē, kad ar ļoti skaistu tālsitienu precīzs bija uz maiņu iznākušais Vladislavs Fjodorovs.

Šis turklāt bija pirmais futbola virslīgas mačs vēsturē, ko tiesāja seši tiesneši.

Kā zināms, "Spartaks" komandai pirms jaunās sezonas izdevās manāmi pastiprināt sastāvu, piesaistot uzbrucēju Edgaru Gauraču, kā arī aizsargus Ritu Krjaukli un Vitāliju Smirnovu. Tikmēr "Daugavpils" komanda ir jaunākā šīs sezonas čempionātā.

Kā ziņots, pirmajā jaunās sezonas mačā piektdien jaunizveidotais "Liepājas" klubs ar rezultātu 2:1 uzveica "Metta/Latvijas Universitāte" komandu.

Kā ziņojam, sestdien valsts čempioni "Ventspils" savā laukumā ar 2:0 pārspēja ambiciozo Rīgas "Daugavu", bet "Jelgava" savu līdzjutēju priekšā ar 3:1 uzvarēja "Jūrmalu". Visus trīs vārtus šajā mačā guva jelgavnieku uzbrucējs Vladislavs Kozlovs, noformējot šīs sezonas pirmo "hat-trick".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!