Foto: DELFI

Latvijas futbola izlase trešdien devās uz Turcijas vidieni - Konju, kur 3. septembrī aizvadīs 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli pret Turciju.

Latvijas izlasi Konjā sagaidīja vasarīgi laika apstākļi (ap +35 grādiem pēc Celsija). Lidostā Latvijas izlasi sagaidīja aptuveni desmit vietējo žurnālistu un iespaidīgs policijas eskorts, kas nogādāja valstsvienību "Hilton" viesnīcā. Interesanti, ka Latvijas un Turcijas izlases pirms spēles apmetušās vienā viesnīcā, taču dažādos tās kompleksos un kopā nedzīvo.

Latvijas izlasei pēc apmešanās viesnīcā paredzētas pusdienas, neliels atpūtas brīdis un vakarā pulksten 19 pēc vietējā laika oficiālais treniņš. Pirms tās Latvijas izlases galvenajam trenerim Marianam Paharam un kādam no izlases spēlētājiem būs preses konference, bet pēc Latvijas izlases treniņa modernajā Konjas stadionā treniņu aizvadīs mājiniece Turcija.

Kopā ar Latvijas izlasi uz Turciju devušies arī vairāki līdzjutēji, kā arī neliela žurnālistu grupa, kurā ir arī portāla "Delfi" redaktors Uldis Strautmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!