Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlase svētdien, 5. novembrī, pēc vairāku stundu garā pārlidojuma ar avio reisu no Rīgas starptautiskās lidostas ieradās Portugāles galvaspilsētā Lisabonā, kur Aleksandra Starkova vadītā komanda turpmākās dienas aizvadīs savu plānoto treniņnometni, informēja Latvijas Futbola federācija.

7. novembrī Latvijas izlasei paredzēta neoficiālā treniņspēle pret 2018. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīra dalībnieci Saūda Arābiju.

Latvijas izlase iekārtojusies vienā no Lisabonas piepilsētas viesnīcām, savukārt komandas treniņu laukums atrodas vien desmit minūšu brauciena attālumā no tās. Izlase neilgi pēc ierašanās Portugālē jau ir aizvadīja savu pirmo koptreniņu. Šoreiz nodarbība notika atvieglotā režīmā, un tā galvenais mērķis bija veikt nepieciešamo atjaunošanās procedūru kopumu pēc nedēļas nogalē aizvadītajām spēlēm gan "SynotTip Virslīgas" čempionātā, gan mūsu leģionāru pārstāvēto klubu čempionātos.

Lai arī šobrīd Portugālē šim gadalaikam ir ļoti patīkami laikapstākļi - svētdienā gaisa temperatūra dienas vidū bija ap 18 grādiem - jāatzīst, ka šeit brīžiem arī pastiprinās un stipri pūš Atlantijas okeāna vējš. Futbola laukuma zālāja kvalitāte treniņnometnes norises vietā ir teicama, tāpēc šobrīd šeit ir radīti iespējami kvalitatīvākie apstākļi, kas ļaus futbolistiem un treneru štābam realizēt šajā nometnē iecerēto plānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!