Latvijas Futbola federācija (LFF) un automobiļu zīmola "Peugeot" importētājs Baltijas valstīs otrdien, 23. februārī, parakstīja līgumu par sadarbības uzsākšanu, kā rezultātā "Peugeot" kļūst par oficiālo LFF auto un palīgu ikdienas futbola pasākumu organizatorisko jautājumu risināšanā.

"Peugeot" oficiālā pārstāvja "Forum Auto" autocentrā notikušajā prezentācijas pasākumā tika prezentēta abu pušu sadarbība, kas LFF pārraudzīto vīriešu, sieviešu, meiteņu, jauniešu un bērnu futbola turnīru rīkotājiem ļaus ikdienā savus darbus veikt ar deviņu jaunu "Peugeot" automašīnu palīdzību. Šie spēkrati būs liels palīgs arī kvalitatīvam LFF darbam treneru un tiesnešu izglītošanā, tiesnešu loģistikas jautājumu risināšanā, dažādu projektu realizēšanā, Latvijas nacionālo izlašu ikdienas darba atvieglošanā un daudzo rīkoto futbola turnīru organizēšanā.

Sarabība noslēgta uz trīs gadiem.

"Esam gandarīti par uzsākto sadarbību ar "Peugeot". Šai sadarbībai ir būtiska loma futbola dzīves organizatoru, tiesnešu, treneru un pārējo par futbola attīstību atbildīgo cilvēku darbā. "Peugeot" automašīnas mums ļaus būt mobiliem un efektīviem ikdienas darbos," saka LFF izpilddirektors Edgars Pukinsks. "Esam priecīgi, ka Latvijas futbola ideālus sasniegt palīdzēs oriģināli automobiļi ar pievilcīgu dizainu, kas savā ilgajā attīstības laikā ir spējuši noteikt autorūpniecības tendences un ieviest jaunas vēsmas inženieru darbā un braukšanas priekā. Arī LFF tiecas ieviest jaunas vēsmas Latvijas futbolā, tāpēc ir būtiski uz saviem galamērķiem spēt pārvietoties ātri un droši. Sadarbība ar "Peugeot" sniedz mums šādu iespēju."

Kā norāda LFF, līdz ar šo sadarbību Latvijas futbola ģimeni papildina sekojoši "Peugeot" automobiļi un to iemiesotie saukļi - "208 Active Plus" jeb "Enerģijas bumba", "2008" jeb "Pilsētnieks - piedzīvojumu meklētājs", "308 SW Active" jeb "Elegants universālis", "508" jeb "Dizains ar raksturu", "Partner Tepee" jeb "Gatavs visam" un "Expert Tepee Allure" jeb "Ceļojumu eksperts". Ar plašo modeļu loku "Peugeot" spēkrati kļūs par neatņemu stūrakmeni kā futbola ikdienas notikumu kvalitatīvai norisei, tā arī pievilcīgai futbola vērtību reprezentācijai.

""Peugeot" nosaukums vienmēr ir bijis sinonīms efektivitātei visā, kas saistīts ar ērtu un drošu pārvietošanos, un tāpat arī sportā efektivitāte darbos un ikdienā ir viena no atslēgām uz panākumiem. Tāpēc "Peugeot" un LFF savā sadarbībā rod virkni saskarsmes punktu gan ideoloģijā, gan attieksmē pret ieguldīto darbu," "KW Bruun Baltic OÜ/Peugeot" importētāja Baltijas valstīs izpilddirektors Rasmus Tali. "Ar "Peugeot" automobiļu palīdzību LFF ikdienas veikums kļūs vēl kvalitatīvāks, jo visus sava ceļa mērķus futbola dzīves cilvēki tagad varēs sasniegt, izmantojot automobiļus ar izsmalcinātu stilu, pirmklasīgu kvalitāti un precizitāti ir visā. Kopā ar LFF turpināsim radoši attiekties pret nākotnes vajadzībām."

Uzsāktā sadarbība un automobiļi palīdzēs LFF veicināt reģionālpolitikas attīstību un mērķu sasniegšanu, kas saistīti ar reģionālā futbola attīstīšanos un saliedēšanos. Tāpat tās ietvaros kāds no Latvijas futbola izlases līdzjutējiem 4. jūnijā varēs doties uz Igauniju un vērot Latvijas un Igaunijas izlašu spēli Baltijas kausa izcīņā, izmantojot jaunu "Peugeot" automašīnu ar pilnu benzīna bāku nedēļas nogalei. Akcijas noteikumi tiks izziņoti tuvāk Baltijas kausa izcīņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!