Foto: Publicitātes attēli

Piektdien, 27. maijā, prezentēts Latvijas nacionālās futbola izlases jaunais ekipējums, kā arī spēļu forma, kurā valstsvienība aizvadīs gan gaidāmās Baltijas Kausa spēles ar Lietuvu un Igauniju, gan arī uzsāks 2018. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Eiropas zonas "B" apakšgrupas turnīru.

Vēstīts, ka Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar kompāniju "Wisher Enterprises LV" piektdien Rīgā rīkoja Latvijas nacionālās futbola izlases galvenā trenera Mariana Pahara preses konferenci, kuras galvenā tēma bija valstsvienības gatavošanās Baltijas Kausa izcīņai.

Savukārt preses konferences otrās daļas kulminācijā tika prezentēts arī Latvijas nacionālās futbola izlases jaunā modeļa adidas ekipējums, tostarp, arī spēļu forma.

Gan pret Lietuvu, gan izbraukumā pret Igauniju mūsu futbolisti laukumā dosies sekojošā krāsu kompozīcijā: kamīnsarkans – balts – kamīnsarkans, simboliski attēlojot Latvijas karoga krāsu kompozīciju, portālu "Delfi" informēja LFF pārstāvji.

Latvijas izlases jaunās "Adidas" formas ir veidotas ar elastīgo "formotion" piegriezumu, kas spēlētājiem sniedz pilnīgu kustību brīvību un nodrošina lielāku komfortu atrodoties kustībā. Formu audumā iestrādāta "Climacool" tehnoloģija, kura nodrošina atvēsināšanas funkciju un spēles laikā uztur spēlētāja ķermeni sausu.

LFF uzsver, ka 1. jūnijā Liepājā notiks izbraukuma tirdzniecība, kur jebkurš futbola līdzjutējs varēs iegādāties nacionālās izlases jaunos kreklus, kļūstot par daļu no Latvijas izlases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!