Foto: F64
Latvijas futbola izlase pirmdien uzsāka gatavošanos 2014.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlei ar Lietuvu.

Atgādinām, ka Latvija pirmajā tikšanās reizē Skonto stadionā Lietuvu uzvarēja ar rezultātu 2:1. Piektdien mačs notiks Viļņā. Pēc tam 15.septembrī Latvija savā laukumā tiksies ar Slovākiju.

Kā informē Latvijas Futbola federācija, valstsvienības futbolisti, treneri un apkalpojošais personās pirmdienas pēcpusdienā sapulcējās vienkopus viesnīcā "Lielupe", savukārt vakarā jau piedalījās pirmajā treniņā NSB "Arkādija" dabīgā laukuma stadionā, Rīgā. Latvijas izlases pirmajā treniņā no izsauktajiem kandidātiem nepiedalījās vārtsargs Aleksandrs Koļinko, pussargi Artūrs Zjuzins un Ivans Lukjanovs. Minētie spēlētāji komandai pievienosies otrdien. Tikmēr pārējie futbolisti aizvadīja intensīvu treniņu valstsvienības galvenā trenera Mariana Pahara vadībā.

Arī turpmākās dienas valstsvienībai paredzēts intensīvs darba grafiks, kura ietvaros paredzēti gan kopējie, gan futbolistu individuālie treniņi. Šīs nometnes laikā tiek veiktas arī futbolistu fiziskās kondīcijas pārbaudes un testi spāņu trenera Alehandro Lopeza uzraudzībā. Uz Lietuvu mūsu komanda dosies ceturtdien, 10.oktobrī. Spēle starp pret Lietuvu notiks piektdien, 11.oktobrī, plkst 18:30 Lietuvas Futbola federācijas stadionā, Viļņā. Atpakaļ Latvijā komanda atgriezīsies sestdien, 12.oktobrī.

Pēc astoņām kārtām G grupā pa 19 punktiem ir Bosnijas un Hercegovinas, kā arī Grieķijas izlasēm, slovāki tikuši pie 12 punktiem, Lietuvai ir astoņi punkti, Latvijai ir septiņi punkti, bet Lihtenšteinai - divi punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!