Foto: LETA

Latvijas virslīgas futbola klubs “Jelgava” papildinājuši sastāvu ar diviem vietējiem spēlētājiem un vienu leģionāru no Japānas, vēsta interneta mājaslapa “jelgavasvestnesis.lv”.

“Jelgavas” komandai pievienojušies aizsargi Alberts Bārbalis un Artūrs Klimovičs, kā arī japāņu pussargs Rejs Išikava.

”Spēlētāji trenējas ar komandu jau no decembra beigām un ir apliecinājuši savu lietderību nākošās sezonas kontekstā. Alberts un Artūrs ir Latvijā pazīstami aizsardzības spēlētāji ar pieredzi virslīgas klubos. Līdz ar to palielināsies konkurence par vietu pamatsastāvā starp malējo aizsargu pozīcijas spēlētājiem,” stāstīja komandas galvenais treneris Dainis Kazakēvičs.

Bārbalis un Klimovičs savā karjerā spēlējuši “Jūrmala VV” un JFK “Olimps” komandās.

Savukārt Išikava ir 24 gadus vecs centra pussargs, kurš līdz šim spēlējis Japānā, Brazīlijā un Argentīnā, bet 2011. gada sezonu aizvadījis Kanādas virslīgas klubā “Astors”.

”Rejs ļoti labi pārredz laukumu un piedāvā radošu spēles stilu. Mūsu spēlētājiem vēl būs jāpierod pie viņa piespēlēm, jo līdz šim šādā stilā neesam spēlējuši. Īpaši spēcīgs japāņu leģionārs ir uzbrukuma organizēšanā. Līdz ar Reja piesaistīšanu mums būs daudz plašākas iespējas variēt ar sastāvu, piedāvājot dažādu spēles stilu pret dažādiem pretiniekiem,” uzsvēra Kazakēvičs.

Nākamā pārbaudes spēlē “Jelgava” komandai būs 1. februārī Viļņā, tiekoties ar vietējo “Žalgiri”, bet pirmā oficiālā spēle būs Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināls. 18. martā jelgavnieki Zemgales olimpiskā centra mākslīgā zālāja laukumā uzņems valsts čempionvienību “Ventspils”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!