Foto: F64

Latvijas futbola uzbrucējs Edgars Gauračs noslēdzis līgumu ar Šveices spēcīgākās līgas klubu "Aarau", kuru pārstāv cits latviešu futbolists Nauris Bulvītis, informē Gaurača līdzšinējā komanda Jūrmalas "Spartaks".

Gauračs Jūrmalas "Spartaks" komandu pārstāvēja kopš februāra, aizejot no Krievijas 1.līgas kluba "Torpedo". "Spartaka" rindās Gauračs Latvijas "SMScredit.lv Virslīgā" aizvadīja 16 spēles un guva 14 vārtus.

Gauračs "Aarau" komandā iepriekš atradās uz pārbaudes laiku, un pārbaudes spēlē guva vārtus. Vēlāk Šveices klubs nolēma ar Latvijas izlases spēlētāju parakstīt līgumu.

"Aarau" rindās Gauračs var debitēt jau 19. jūlijā, spēlē pret titulēto Šveices klubu "Basel".

26 gadus vecais Gauračs savu karjeru sāka Rēzeknes vienībā "Dižvanagi", bet turpinājumā vairākas sezonas pārstāvēja Itālijas komandu "Ascoli". Pēc tam viņš kopā ar Latvijas komandu "Ventspils" startēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, vēlāk uz pusgadu tika izīrēts vienam no spēcīgākajiem Rumānijas klubiem Bukarestes "Rapid", bet pirms došanās uz Krieviju viņš pārstāvēja Moldovas vienību Tiraspoles "Šeriff", kuras sastāvā arī spēlēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Latvijas izlasē Gauračs aizvadījis 20 spēles, kuru laikā guvis piecus vārtus.

"Aarau" komandā jau kopš pagājušā gada janvāra spēlē arī Latvijas izlases aizsargs Nauris Bulvītis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!