Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases aizsarga un kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā "Reading" komanda pirmdien Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - "Championship" - turnīra mačā savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:1) ar sacensību līdervienību Lesteras "City".

Gorkšs šo spēli noraudzījās no savas komandas rezervistu soliņa, pirmo reizi kopš marta beigām nedodoties laukumā.

Tieši "Reading" vienība atklāja dueļa rezultātu, kad 16.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja aizsargs Alekss Pīrss, taču 33.minūtē Lesteras kluba pussargs Denijs Drinkvoters rezultātu izlīdzināja.

Mača turpinājumā neviena no komandām vārtus vairs neguva, lai gan 86.minūtē "Reading" palika mazākumā, kad otro dzelteno kartīti nopelnīja uz maiņu uznākušais Mikele Leidžertvūds.

Pēdējos piecos mačos "Reading" komandai izdevies tikt tikai pie vienas uzvaras.

Turnīra kopvērtējumā "Reading" vienība ar 64 izcīnītiem punktiem 42 cīņās saglabājusi sesto vietu, bet tikpat ir arī pozīciju zemāk esošajām Braitonas "Albion" un Ipsvičas "Town".

Pēc 46 čempionāta spēlēm labākās divas vienības nodrošinās vietu premjerlīgā, bet nākamās četras komandas sadalīs atlikušo ceļazīmi. Vienu no automātiskajām ceļazīmēm jau nodrošinājusi Lesteras "City" komanda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!