Foto: AP/Scanpix

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs sestdien palika uz "Reading" komandas rezervistu soliņa, bet viņa pārstāvētā vienība piedzīvoja zaudējumu Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - spēlē.

Sestdienas mačā "Reading" izbraukumā ar 0:1 (0:0) zaudēja Gorkša bijušajām klubam "Blackpool", kas daļēji pieder Latvijas biznesmenim Valērijam Belokoņam.

Gorkšs pirmajās divās sezonas spēlēs palika rezervē, bet iepriekšējam mačam nebija pieteikts. Pirms šīsdienas spēles Anglijas medijos bija minētas prognozes, ka viņš atgriezīsies "Reading" komandas sākumsastāvā.

"Blackpool" komandai šajā mačā uzvaru nodrošināja uzbrucējs Toms Barkizens, kurš bija precīzs 75.minūtē.

Tāpat sestdien citā "Championship" turnīra spēlē uz rezervistu soliņa palika Braitonas "Albion" komandā spēlējošais Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko, kura pārstāvētais klubs ar 2:0 (1:0) savā laukumā uzvarēja "Burnley" futbolistus.

Maksimenko čempionāta otrajā kārtā piedzīvoja savu debiju "Albion" pamatsastāvā.

Aizvadītajā mačā mājinieku rindās precīzi bija pussargs Endrjū Kroftss un argentīniešu uzbrucējs Leonardo Uljoa.

Čempionāta kopvērtējumā pēc četrām kārtām "Albion" ar sešiem punktiem ieņem 11.vietu, bet "Reading" ar pieciem punktiem atrodas 13.pozīcijā 24 komandu konkurencē.

Tikmēr pēc spēka trešās līgas - "League One" - komandas Oldemas "Athletic" pieteikumā atkal nebija aizsargs Edijs Joksts, kura pārstāvētā vienība ar 3:1 (1:1) savā laukumā uzvarēja "Port Vale" futbolistus.

Oldemas klubs četros "League One" mačos izcīnījis sešus punktus, kas kopvērtējuma tabulā dod astoto pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!