Foto: AFP/Scanpix
Pieredzējušajam zviedru uzbrucējam Zlatanam Ibrahimovičam no titulētā Anglijas futbola kluba Mančestras "United" nopietna ceļgala savainojuma dēļ šī sezona, visticamāk, ir beigusies.

Pašlaik 35 gadus vecais Ibrahimovičs traumu guva ceturtdien aizvadītajā UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla atbildes mačā savā laukumā pret Beļģijas klubu Briseles "Anderlecht". Zviedrs vienā no epizodēm neveikli piezemējās uz zemes, kā rezultātā guva savainojumu.

Ibrahimovičs šo maču neturpināja un tika nomainīts.

Mančestras klubs šajā mačā pagarinājumā izcīnīja uzvaru ar 2:1 un iekļuva pusfinālā, kur tiksies ar Spānijas komandu Vigo "Celta".

Jau pēc mača bija skaidrs, ka Ibrahimovičs iedzīvojies gana nopietnā savainojumā, kas varētu viņam likt izlaist sezonas beigas.

Zīmīgi, ka šajā mačā ceļgala traumu guva arī Mančestras kluba argentīniešu aizsargs Markoss Roho, kuram sezona arī varētu būt beigusies.

Mančestras komanda gan ziņo, ka precīzs savainojumu ārstēšanas laiks vēl nav zināms, taču vienlaikus norāda uz traumu nopietnību, liekot noprast, ka abiem futbolistiem sezona ir galā.

Ibrahimovičs ir šīs sezonas Mančestras kluba rezultatīvākais futbolists, turklāt bez Roho šobrīd savainoti ir arī aizsargi Kriss Smolings un Fils Džonss.

Traumu sērga pamatīgi ietekmējusi Mančestras "United" izredzes pacīnīties par dalību nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Mančestras klubs ar 60 punktiem 31 spēlē ieņem piekto vietu Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma tabulā, pirmajam četriniekam, kas nodrošinātu staru nākamās sezonas UEFA Čempionu līgā, zaudējot četrus punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!