"Barcelona" pateicoties Zlatana Ibrahimoviča vārtiem spēles 63.minūtē pārspēja "Mallorca" komandu un tādejādi atkal atgriezās Spānijas "Primera Division" galvgalī.

Ar minimālo uzvaru 1:0 pār "Real Mallorca"  klubs "Barcelona" kļuva šosezon tikai par otro komandu, kurai ir izdevies atņem punktus Maljorkas vienībai tās mājas spēlēs "Ono Estadi" stadionā.

Atgādinām, ka "Mallorka" šosezon mājās bija izcīnījusi 12 uzvaras 13 spēles, iepriekš zaudējot tikai "Sevilla". Arī spēles sākums pret "Barcelona" liecināja, ka mājnieki šajā stadionā jūtas spēcīgi - jau pirmajā minūtē bumba norībināja Viktora Valdesa sargāto vārtu stabu un atkārtoto sitienu brīnumainā kārtā atvairīja pats vārtu sargs.

Vēl pēc pāris bīstamām situācijām pirmajā puslaikā Baleāru salu komanda otrajā spēles daļā tomēr gaužām reti sagādāja problēmas "Bercelona" aizsardzībai un vēl jo vairāk Valdesam.

Tostarp "Barcelona" otrajā puslaikā ar uz maiņu uznākušajiem Mesi un Havi uzņēma apgriezienus un viena no standartsituācijām beidzās ar to, ka pie "Mallorca" vārtu sarga Dudu Auates atsistās bumbas pirmais bija Ibrahimovičs, kuram tie bija jau trešie vārti šajā nedēļā.

Nevar aizmirst, ka "Mallorca" lieliskais sniegums šajā sezonā var dot komandai iespēju startēt Eirokausos nākamajā gadā, tomēr pēc šī zaudējuma jau svētdien tā var zaudēt ceturto vietu kopvērtējumā, ja "Sevilla" izdosies uzvarēt "Villareal".

Savukārt "Barcelona" sīvākie sāncenši cīņā par LaLiga titlu "Real Madrid" svētdien vakarā aizvadīs Madrides derbiju pret "Atletico". Pirmā šo abu komandu spēle norisinājās "Atletico" stadionā un beidzās ar minimālu Karaliskā kluba uzvaru 2:3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!