Foto: F64
Latvijas futbola izlases pussargs Alans Siņeļņikovs, kurš iepriekš guva smagu ceļgala traumu, pievienojies Latvijas čempionvienībai "Ventspils", informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

anvāra beigās Siņeļņikovs pievienojās Čehijas augstākās līgas komandai Ostravas "Banik", pirms tam laužot līgumu ar Rīgas "Skonto". Tomēr jau pavisam drīz pēc jaunas darbavietas atrašanas pussargs treniņā pārrāva ceļgala krusteniskās saites un smagi traumēja arī menisku, kas vēlāk lika kluba vadībai līgumu ar viņu lauzt.

Sākotnēji tika vēstīts, ka futbolistam, kurš var spēlēt arī kā malējais aizsargs, būs jāārstējas vismaz sešus mēnešus.

Pašlaik 24 gadus vecais pussargs "Skonto" kluba sistēmā spēlēja kopš 2007.gada, bet Latvijas izlasē viņam aiz muguras ir 11 mači.

Tāpat "Ventspils" komandas sastāvā pieteikts 31 gadu vecais kluba sporta direktors Andrejs Burtriks. Iepriekš viņš kā futbolists šajā klubā pavadīja lielāko savas karjeras daļu, bet profesionāli futbolu nav spēlējis kopš 2012.gada, kad maizi pelnīja Grieķijas pēc spēka otrajā līgā.

Kā ziņots, iepriekš "Ventspils" papildināja sastāvu ar pieredzējušo uzbrucēju Ģirtu Karlsonu, kā arī pussargu Daniilu Ulimbaševu, bet komandu pirms tam pameta krievu uzbrucējs Vadims Jančuks, kurš bija viens no tās līderiem.

"Ventspils" komanda jūlija vidū uzsāks dalību UEFA Čempionu līgas otrajā kvalifikācijas kārtā, kurā tiksies ar Zviedrijas spēcīgāko komandu "Malme".

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta kopvērtējumā ventspilnieki pašlaik ar 41 punktu 19 spēlēs ieņem otro vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!