Foto: F64

Pārceltajā Latvijas virslīgas futbola čempionāta desmitās kārtas spēlē trešdien "Liepājas metalurgs" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar "Jelgavas" komandu.

Rezultātu spēles 65.minūtē atklāja liepājnieku uzbrucējs Ģirts Karlsons, kurš pēc ilgāka laika atgriezies Liepājas klubā, bet neizšķirtu jau spēles kompensācijas laikā izrāva Serhijs Iļjins.

Kā ziņots, Latvijas virslīgas čempionātā aizvadītas 20 spēļu kārtas, bet 21.kārta tiks izspēlēta šajā nedēļas nogalē.

Šobrīd kopvērtējuma pirmajā vietā ar 43 punktiem 20 spēlēs atrodas Daugavpils "Daugava", un tā par četriem punktiem apsteidz "Skonto" komandu, kas aizvadījusi par vienu spēli mazāk. Šīm vienībām ar 33 punktiem 19 mačos seko "Ventspils", bet ceturtajā pozīcijā ar 32 punktiem 18 spēlēs atrodas "Liepājas metalurgs".

Piektajā vietā ar 29 punktiem 20 cīņās ir JPFS/FK "Spartaks", Rīgas "Daugavas" kontā 19 punkti 20 mačos, bet "Jūrmala", "Gulbene" un "Jelgava" iekrājušas pa 18 punktiem. Savukārt kopvērtējuma pēdējā, desmitajā, vietā ar 15 punktiem atrodas "Metta"/LU.

Kā ziņots, šīs sezonas virslīgas čempionātā piedalās desmit komandas, kas aizvadīs četru apļu turnīru.

Pagājušajā sezonā par valsts čempionvienību ceturto reizi kluba pastāvēšanas laikā un pirmo pēc divu gadu pārtraukuma kļuva "Ventspils", kas izšķirošo pārsvaru sev nodrošināja tikai čempionāta pēdējā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!