Foto: F64
Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta komanda Jūrmalas "Spartaks" parakstījusi līgumus ar trim bijušajiem valstsvienības spēlētājiem uzbrucēju Edgaru Gauraču, kā arī aizsargiem Ritu Krjaukli un Vitāliju Smirnovu, vēsta vienība.

Gauračs "Spartakam" pievienojās jau februāra izskaņā, pamatojot to ar vēlmi tikt pie regulāras spēļu prakses, lai varētu atgriezties Latvijas izlasē.

Iepriekš 25 gadus vecais futbolists pārstāvēja Krievijas pirmās līgas komandu Maskavas "Torpedo".

Tikmēr 27 gadus vecais Krjauklis šo sezonu aizvadījis Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) čempionāta komandā Keiptaunas "Ajax", taču februārī devās uz pārbaudi Baltkrievijā, bet tur viņš neuzkavējās.

Savukārt Smirnovs iepriekšējā sezonā bija Latvijas čempionu "Ventspils" kapteinis, bet februārī centās iepatikties Anglijas pēc spēka otrās līgas - "Championship" - komandai "Blackpool", taču pārbaudes laiku šajā komandā viņš neizturēja.

Pagājušajā sezonā 27 gadus vecais Smirnovs piedalījās visās virslīgas čempionāta spēlēs, katrā no tām laukumā pavadot pilnas 90 minūtes. Vēlāk viņš tika iekļauts sezonas pirmajā simboliskajā izlasē, kā arī pretendēja uz 2013.gada valsts labākā futbolista godu.

Kopumā šie futbolisti Latvijas izlasē aizvadījuši 45 mačus, bet visvairāk valstsvienībā spēlējis Krjauklis, kura rēķinā 22 mači, kamēr Gauračam - 18, bet Smirnovs piecreiz devies laukumā kādā no nacionālās komandas cīņām.

Šīs sezonas Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāts sāksies marta vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!