Foto: F64
Jūrmalas "Spartaks" otrdien Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta 28.kārtas mačā nespēja izmantot viena futbolista pārsvaru un savā laukumā cīnījās 0:0 (0:0) ar Daugavpils "Daugavas" spēlētājiem.

Mačs sākās ar abu komandu aktīvu spēli uzbrukumā, taču neviena no vienībām vārtus gūt tomēr nespēja. Vienību līdzvērtīgo dueli pārtrauca Daugavpils "Daugavas" futbolists Aleksandrs Solovjovs, kurš divu minūšu laikā pamanījās nopelnīt divas dzeltenās kartītes un 32.minūtē atstāt Latgales klubu mazākumā.

Līdz ar to spēles iniciatīva pārgāja "Spartaks" futbolistu rokās, taču viņi tās izmantot neprata, turklāt arī daugavpilieši mazākumā cīnījās atzīstami. Tā rezultātā starp abām komandām tika fiksēts bezvārtu neizšķirts 0:0.

"Spartaka" komandai iepriekšējās sešās kārtas bija identisks sniegums - pēc uzvaras seko zaudējums. Iepriekšējā mačā ceturtdien viņi ar 0:3 piekāpās vienai no savām galvenajām kopvērtējuma konkurentēm "Liepāja".

Tikmēr Daugavpils klubs iepriekšējās kārtas mačā cīnījās neizšķirti 1:1 ar čempioni "Ventspils", bet pirms tam tika izcīnītas trīs uzvaras pēc kārtas.

Kārtas turpinājumā trešdien ļoti veiksmīgi spēlējošā "Jelgava" uzņems "Liepājas" vienību, bet Rīgas komandu duelī līdervienība "Skonto" viesosies pie "Metta"/"Latvijas Universitāte". Savukārt ceturtdien Slokā čempionāta pastarīte "Jūrmala" uzņems "Ventspils" vienību, bet Rīgas "Daugava" savās mājās spēkosies ar virslīgas debitanti "Daugavpils".

Virslīgas kopvērtējumā Rīgas "Skonto" ar 64 punktiem 27 mačos joprojām atrodas līderpozīcijā, tai ar 57 punktiem 26 spēlēs seko "Ventspils", bet 52 punkti ir Daugavpils "Daugavai", kamēr par punktu mazāk ir "Jelgavai". Savukārt "Liepājas" futbolisti attālinājušies no labāko trijnieka ar 46 punktiem.

Sesto vietu ar 40 punktiem ieņem Jūrmalas "Spartaks", tam ar 33 punktiem seko Rīgas "Daugava", bet 17 punkti ir "Daugavpils" vienībai. Tikmēr 12 punktus iekrājusi "Metta/LU", kurai ar astoņiem punktiem seko "Jūrmala".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!