Foto: DELFI
Kaļiņingrada varētu būt viena no tām pilsētām, kas tiks izslēgtas no 2018.gada Pasaules kausa turnīra spēļu vietu saraksta, vēsta vietējie mediji.

Kā ziņojām, FIFA prezidents Zeps Blaters, viesojoties Krievijā un tiekoties ar valsts prezidentu Vladimiru Putinu un sporta ministru Vitāliju Mutko, ieteica atteikties no pāris pilsētām, lai saīsinātu attālumus starp spēļu norises vietām. Sākotnēji bija paredzēts, ka Pasaules kausa grupu spēles notiks 11 dažādās Krievijas pilsētās, bet to skaits varētu tikt samazināts līdz deviņām.

Aģentūra "RBK-Sport", atsaucoties uz anonīmu informācijas avotu valdībā, ziņo, ka jauna futbola stadiona celtniecība Kaļiņingradā varētu izrādīties pārāk dārga un var nozīmīgi pārsniegt noteikto limitu - 15 miljardi rubļu uz vienu stadionu, turklāt būvei atvēlēta vieta pie krasta līnijas, kurā applūšanas draudu dēļ nekad nekas nav ticis celts, tāpēc šī pilsēta, visticamāk, varētu tikt izslēgta no Pasaules kausa norisēm.

Arī citās pilsētās ir novērotas problēmas stadionu celtniecībā vai rekonstrukcijā, taču tās ir novēršamas, norāda aģentūra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!