Foto: LETA
Krievijas futbola premjerlīgā otro reizi pēc kārtas pamatsastāvā piektdien devās Latvijas izlases uzbrucējs Vladimirs Kamešs, bet viņa pārstāvētā Permas "Amkar" komanda savā laukumā ar 3:2 (2:0) uzvarēja "Rostov" komandu.

Permas klubam šis bija ļoti svarīgs panākums cīņā par vietas saglabāšanu premjerlīgā.

Kamešs otro reizi pēc kārtas laukumā devās "Amkar" pamatsastāvā un nospēlēja visas 90 minūtes, taču ar neko ievērības cienīgu uzbrucējam izcelties neizdevās.

Pa vieniem vārtiem laukuma saimnieku labā guva Aleksandrs Kolomejcevs, slovāks Martins Jakubko un bulgārs Blagojs Georgijevs.

Kopvērtējumā "Amkar" ar 28 punktiem 29 mačos ieņem 12.vietu 16 komandu konkurencē, par diviem punktiem apsteidzot "Rostov" vienību.

Permas klubam līdz sezonas beigām atlikusi viena spēle, bet vietu premjerlīgā arī nākamā sezonā garantēs tieši 12 labākās komandas.

Sestdien spēli aizvadīs Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas savā laukumā cīnīsies ar Krasnodaras "Kubaņ". Šajā mačā tiekot pie uzvaras, CSKA priekšlaicīgi nodrošinās čempionu titulu.

Divas kārtas pirms premjerlīgas sezonas beigām CSKA komanda ar 63 punktiem 28 spēlēs atrodas līderpozīcijā, tuvāko konkurenti Sanktpēterburgas "Zeņit" apsteidzot par pieciem punktiem.

CSKA komanda ir garantējusi vietu nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas sacensībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!