Savās 34.kārtas spēlēs uzvaras labad spiesti demonstrēt labāko sniegumu, pie panākumiem tika abas līdervienības „Barcelona” un Madrides „Real”. Katalonijas klubs četras spēles pirms sezonas finiša saglabā viena punkta pārsvaru.

Barcelona 3 – 1 Deportivo Xerez

„Xerez”, kuri jau laikus tika nolemti šķirties no Spānijas spēcīgāko klubu sabiedrības, izbraukuma duelī pret līgas līderiem spēja parūpēties par intrigu. Lai arī Džefrēna un Anrī vārti pirmo 25 minūšu laikā mājiniekiem nodrošināja 2:0 vadību, viesi minūtes laikā prata vienus vārtus atspēlēt. Drīz pēc tam „Xerez” bija lieliska iespēja spēlē panākt līdzsvaru, tomēr vienība to neizmantoja un vēlāk par to samaksāja, kad Ibrahimovičs acīgi izmantoja Jaja Turē iespēli soda laukumā. Viesi, šķiet, acīmredzami vīlās savā nespēja izmantot labvēlīgo situāciju, kompensācijas laikā pamanoties nopelnīt divas sarkanās kartiņas.

Real Zaragoza 1 – 2 Real Madrid

Vēl vairāk pamocīties nācās Madrides karaliskajam klubam „Real”, kuram pretī stājās Saragosas „Real” – pēc zaudējuma komandu no izkrišanas zonas šķir vien divi punkti. Pirmajā puslaikā laukumā virsroku ņemot abu komandu aizsardzības potenciālam, pirmie pie teikšanas tika titulētie viesi – 50.minūtē precīzi sita Rauls, kurš spēles gaitā guva savainojumu un būs spiests izlaist atlikušās sezonas spēles. Laukuma saimnieki atspēlējās pēc 11 minūtēm, kad veiksmīgs raidījums padevās Adrianam Kolungam, par spīti komandas nesenai nokļūšanai mazākumā. „Real” cerības uz La Liga titulu izglāba nesen treniņus atsākušais Kakā, kurš 8 minūtes pirms spēles beigām izrādījās komandas galvenā trenera Manuela Pelegrīnī lielā loze.

Mallorca 1 – 1 Málaga

Maljorkas komandas nespēja uzveikt turnīra tabulas pastarīti nozīmē vēl lielākas intrigas ielaušanos cīņā par kopvērtējuma ceturto vietu. Jāpiebilst, ka laukuma saimnieki var pat priecāties par izcīnītu vienu punktu, jo visu otro puslaiku mazākumā esošie viesi dueļa 86.minūtē tika pie negaidīta vārtu guvuma, kad precīzi sita nigērietis Obinna. „Mallorca” izglābās vien tieneša pieliktajā kompensācijas laikā – Adurizs. Tādējādi Maljrokas komanda joprojām saglabā 4.pozīciju, tomēr vienībai uz papēžiem min jau četri konkurenti – par diviem punktiem atpaliek „Sevilla”, vēl par diviem „Villarreal”, bet vēl par diviem „Getafe” un „Athetic” no Bilbao.

Valencia 1 – 0 Deportivo La Coruña

Sporting Gijón 0 – 2 Real Valladolid

Racing Santander 1 – 2 Villarreal

Almería 0 – 1 Espanyol

Atlético Madrid 3 – 1 Tenerife

Getafe 4 – 3 Sevilla

Osasuna 0 – 0 Athletic Bilbao

Vairāk par Spānijas La Liga>>>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!