"SMScredit.lv Futbola" virslīgas čempionāta klubs Jūrmalas "Spartaks" savam sastāvam pieteicis ilggadējo Latvijas izlases vārtsargu Aleksandru Koliņko, vēsta Latvijas Futbola federācija.

Pēdējo reizi Latvijas čempionātā 40 gadus vecais Koliņko spēlēja 2010.gadā, kad neilgu laika posmu pārstāvēja FK "Ventspils" komandu. Savas karjeras laikā viņš pārstāvējis tādus klubus kā angļu "Crystal Palace" un Krievijas vienība "Rostov" un Kazaņas "Rubin". Pēdējās trīs sezonas viņš aizvadīja Krievijas pirmās līgas kluba Kaļiņingradas "Baltika".

Koliņko jau kopš 1997.gada ir Latvijas izlases vārtsargs, un viņš līdz šim aizvadījis 94 spēles valstsvienības rindās. Viņš ar "Skonto" komandu no 1996. līdz 2000.gadam triumfēja Latvijas čempionātā, kā arī trīs reizes ieguvis Latvijas kausu. Divas reizes Koliņko atzīts par valsts labāko gada futbolistu.

Tāpat "Spartaks" no Vācijas klubiem papildinājis sastāvu ar Ferdinandu Takji un Andreliju Makelu, tomēr vēl nav saņemti visi nepieciešamie dokumenti, lai noslēgtu pāreju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!