Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācija (LFF) aicina ikvienu piedalīties konkursā – Latvijas futbola gada foto, kurā ir iemūžināts kāds interesants, spilgts, neparasts vai gluži vienkārši sirsnīgs mirklis no Latvijas futbola dzīves 2017. gadā.

"Foto nav obligāti jābūt kadram no profesionālā futbola. Tikpat labi izdevies iemūžināt epizodi, kurā piemājas pagalmā vai pļavā puiši dzenā bumbu saulrieta laikā. Tas var būt arī mirklis no līdzjutēju priekiem, atbalstot Latvijas valstsvienību vai kādu klubu. Galvenais, lai šis attēls ir saistīts ar Latvijas futbolu, spēlētājiem," norāda LFF.

Konkursā drīkst piedalīties ikviens – amatieris, kurš varbūt pirmo un vienīgo reizi fotografējis kādu epizodi futbolā, vai profesionāls fotogrāfs, kuram sporta iemūžināšana ir maizes darbs. Viens dalībnieks drīkst iesūtīt ne vairāk kā trīs fotogrāfijas.

Foto jāsūta uz e-pastu gadafoto@lff.lv līdz 18. novembrim. Klāt jābūt norādītam foto autoram, vietai un laikam, kad tas uzņemts, kā arī varonim, spēlei vai notikumam, kas tajā atspoguļots. Dažos teikumos lūdzam uzrakstīt, kāpēc, Jūsuprāt, šis varētu kļūt par Latvijas futbola gada foto.

LFF žūrija izvēlēsies 12 labākās fotogrāfijas, kas novembra un decembra mijā portālā "Delfi" piedalīsies Latvijas iedzīvotāju balsojumā par statusu - Latvijas futbola gada foto. Trīs fotogrāfiju autori, kas izpelnīsies visvairāk balsu, tiks uzaicināti uz LFF Laureātu vakaru 21. decembrī Rīgā. Labākā foto autors balvā saņems bezmaksas braucienu uz Eiropas Parlamentu Briselē, ko konkursa uzvarētājam dāvās tā deputāte Inese Vaidere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!