Foto: EPA/LETA

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello medijiem atklājis, ka viņu un pārējo treneru korpusu arvien vairāk satraukt situācija ar algas neizmaksāšanu.

"Jau visa pasaule zina, ka jau piecus mēnešus man nemaksā algu atbilstoši līgumam," intervijā portālam "sportbox.ru" izteicies Kapello. "Man bieži jautā, vai tā ir taisnība? Jā, tā ir taisnība. Ko lai te vēl piebilst? Ceru, ka risinājums tiks atrasts pēc iespējas ātrāk. Cik ilgi esmu gatavs strādāt par velti? Es esmu tuvu kritiskajai atzīmei."

Iekšējais konflikts ar itāļu speciālistu un Krievijas Futbola federāciju (KFF) ir samilzis jau ilgāku laiku un ir saistīts ar valstsvienības blāvajiem rezultātiem starptautiskos turnīros, taču KFF neatsakās no atbilstības par algas neizmaksāšanu trenerim, lai gan tajā ir iesaistītas arī citas personas.

"KFF nenoņem no sevis atbildību par Kapello līguma apmaksāšanu," šonedēļ pēc federācijas izpildkomitejas sēdes izdevumam "Sport Ekspress" atzina KFF prezidents Nikolajs Tosltihs. "Es negribu nosaukt organizācijas un personas, kuras arī ir par to atbildīgas. Detaļas - vēlāk. Bet tās būs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!