Foto: EPA/LETA

Krievijas Futbola savienība (RFS) nokārtojusi visas parādsaistības ar šīs valsts izlases galveno treneri Fabio Kapello.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka RFS bija parādā itāļu speciālistam vairāku mēnešu algu, kopumā šai summai sasniedzot vairākus miljonus eiro.

Kā informē aģentūras ITAR-TASS avots, šodien RFS vairs nav parādā Kapello neko un viņam ir samaksāti visi parādi. Tiek vēstīts, ka atmaksai palīdzējis par Krievijas bagātāko cilvēku uzskatītais Ališers Usmanovs, kurš izsniedzis aizdevumu 400 miljonu rubļu (7,2 miljonu eiro) apmērā.

Pēc neoficiālas informācijas Kapello gada alga ir aptuveni septiņi miljoni eiro, turklāt viņš tiek uzskatīts par pasaulē pelnošāko futbola treneri.

Pašlaik 68 gadus vecais treneris pērn noslēdza jaunu līgumu ar RFS, kura termiņš beigsies vien pēc 2018.gada Pasaules kausa izcīņas, kam jānorisinās Krievijā.

Kapello par Krievijas izlases galveno treneri kļuva 2012.gadā, palīdzot tai kvalificēties Pasaules kausa izcīņai, kur gan komanda nespēja pārvarēt apakšgrupu turnīra barjeru.

Krievija šobrīd piedalās 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kur piecu spēļu laikā tikusi pie astoņiem punktiem, kas dod trešo vietu G apakšgrupā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!