Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas D grupas spēlē trešdien trīs vārtus guva portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu, palīdzot ”Real Madrid” ar 4:1 (1:0) viesos uzvarēt Amsterdamas ”Ajax”.

Uzvarētājiem vēl vienus vārtus guva Karims Benzemā, bet ”Ajax” labā vienīgos vārtus guva Niklass Moisandress, 56.minūtē samazinot starpību līdz 1:2.

Vēl šajā grupā ”Manchester City” savā laukumā tikai mača izskaņā paglābās no zaudējuma, cīnoties neizšķirti 1:1 ar Dortmundes ”Borussia”. 61.minūtē Mančestras futbolistu kļūdu aizsardzībā izmantoja Marko Roiss, izvirzot ”Borussia” vadībā ar 1:0. Izlīdzinājumu mača pēdējā minūtē, realizējot 11 metru soda sitienu, panāca Mario Balotelli.

Pēc divām spēļu kārtām ”Real Madrid” ir divas uzvaras, Dortmundes komandai ir četri punkti, ”Manchester City” – punkts, bet ”Ajax ir divi zaudējumi.

Vēl trešdien A grupā pie otrās uzvaras divās spēlēs tika ”Porto”, kas mača izskaņā ar 1:0 pieveica ”Paris Saint-Germain”. Citā šīs grupas mačā Kijevas ”Dinamo” jaunā galvenā trenera Oļega Blohina debijā savu līdzjutēju priekšā ar 2:0 pieveica Zagrebas ”Dinamo”.

”Porto” šajā grupā ar sešiem punktiem ir līdere, pa trīs punktiem ir Kijevas ”Dinamo” un ”Paris Saint-Germain”, bet Zagrebas ”Dinamo” pie punktiem vēl nav tikusi.

Tikmēr B grupā otro uzvaru guva ”Arsenal”, savā laukumā pārliecinoši ar 3:1 (1:1) pieveicot ”Olympiacos”. Savukārt citā mačā ”Schalke 04” savās mājās cīnījās neizšķirti 2:2 ar ”Montpellier”, kas izlīdzinājumu panāca tikai pēdējā minūtē.

Pēc divām kārtām B grupā seši punkti ir ”Arsenal”, četri punkti – ”Schalke 04”, punkts – ”Montepllier”, bet ”Olympiacos” cīnās pagaidām bez uzvarām.

Vārtu birums vakar bija arī C grupas mačos. Sanktpēterburgas ”Zeņit” savās mājās mačā pret ”AC Milan” atspēlējās no 0:2 un panāca neizšķirtu 2:2, taču 75.minūtē ”Zeņit” slovāku aizsargs Tomašs Hubočans bumbu raidīja savos vārtos. Atlikušajā laikā ”AC Milan” nosargāja uzvaru ar 3:2. Otrā šīs grupas spēlē ”Malaga” viesos ar 3:0 (1:0) , gūstot trīs pieveica ”Anderlecht”.

Pēc divām spēļu kārtām ”Malaga” ir seši punkti, ”AC Milan” – četri punkti, ”Anderlecht” – viens punkts, bet vienam no Krievijas bagātākajiem futbola klubiem ”Zeņit” pagaidām punktu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!