Foto: F64

Jaunākajā Starptautiskās Futbola federācijas (FIFA) rangā Latvijas izlase zaudējusi piecas pozīcijas un noslīdējusi uz 87. vietu, bet līderpozīcijā ir izvirzījusies Argentīna, Vāciju nobīdot uz otro vietu.

Baltijas valstu konkurencē līderos ir igauņi, kas progresējuši par deviņām pozīcijām un atrodas 82. vietā, kamēr Lietuva pazaudējusi 14 pozīcijas un noslīdējusi uz 110. vietu.

Argentīnai jaunākajā FIFA rangā lēciens par divām pozīcijām, vienu zaudējusi Vācija un Beļģija, kas tagad ir trešā. Kolumbija saglabājusi ceturto vietu, bet uz piekto pacēlusies Nīderlande, uz sesto nobīdot Brazīliju.

Septītajā vietā joprojām ir Portugāle, bet TOP10 ielauzušās Rumānija (progress par četrām vietām), Anglija (progress par sešām vietām) un Velsa, kurai izdevies pakāpties uzreiz par 12. pozīcijām.

No līdervienībām lielākais kritums ir Urugvajai, kas noslīdējusi par piecām pozīcijām un pametusi labāko desmitnieku, ierindojoties 13. vietā.

Vislielākais kāpums jaunākajā FIFA rangā ir Belīzai, kas savu situāciju uzlabojusi par 37 pozīcijām un atrodas 118. vietā, bet lielākais kritums ir Centrālāfrikas Republikai, kurai mīnus 29 pozīcijas un 170. vieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!