Foto: LFF

Latvijas futbola izlase 2018. gadā pirmo oficiālo spēli aizvadīs marta nogalē Spānijā, tiekoties ar pēdējos gados labi iepazīto Fēru salu komandu.

Kā informē Latvijas Futbola federācija (LFF), spēle 22. martā notiks Spānijas pilsētā Marveljā. Plašāka informācija par spēles norises vietu un laiku tiks izziņota papildus, informē LFF.

Latvijas izlase ar Fēru salu komandu spēlēja vienā grupā 2018. gada Pasaules kausa atlases turnīrā. Pērnā gada oktobrī Rīgā Latvija zaudēja ar 0:2, bet šogad oktobrī viesos cīnījās neizšķirti 0:0.

Pēc spēles ar Fēru salām Latvijas izlase 25. martā viesos tiksies ar Gibraltāru, bet pēc tam nākamās spēles plānotas jūnija sākumā Baltijas kausa izcīņas ietvaros pret Lietuvu un Igauniju.

Sākot no nākamā gada futbola izlases spēlēs jaunizveidotajā UEFA Nāciju līgā, lielāko daļu pārbaudes spēļu aizstājot ar nozīmīgākiem valstsvienības mačiem. Šajās spēlēs izlases varēs sacensties ar spēkos līdzvērtīgiem pretiniekiem un cīnīties par ceļazīmi uz Eiropas čempionāta finālturnīru.

Turnīra apakšgrupu izloze paredzēta 24. janvārī Šveices pilsētā Lozannā. UEFA Nāciju līgas spēles notiks mājās un izbraukumā laika posmā no 2018. gada septembra līdz novembrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!