Foto: Latvijas Futbola federācija
Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes sēdē trešdien viens no apspriežamajiem jautājumiem bija Latvijas futbola izlases galvenā trenera meklēšana, un šobrīd uz šo amatu kandidē pieci speciālisti, informē LFF.

LFF gan nepublisko potenciālo treneru vārdus, bet šie pieci izvēlēti no 31 personas, kuras tikušas apzinātas. Pēc visu potenciālo kandidātu apzināšanas konkrētas pārrunas veiktas ar pieciem potenciālajiem valstsvienības vadītājiem, trešdien notikušajā LFF valdes sēdē informējis organizācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Kā norāda LFF, atsevišķi šis jautājums tiks skatīts tuvākajā LFF valdes sēdē 3. maijā, kad, visticamāk, organizācijai būs jau jauns vadītājs.

Kā zināms, LFF aprīļa sākumā no darba atlaida līdzšinējo galveno treneri Aleksandru Starkovu, kurš pats nebija iesniedzis atlūgumu pēc kaunpilnā zaudējuma Gibraltāra izlasei. Vēlāk LFF izveidoja darba grupu, kuras uzdevums bija potenciālo Latvijas izlases treneru apzināšana. Šajā grupā bija LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, LFF Elites futbola attīstības komitejas priekšsēdētājs Māris Verpakovskis, LFF sporta direktors Dainis Kazakevičs, LFF Izglītības nodaļas vadītājs Jurijs Andrejevs un Latvijas Futbola treneru asociācijas (LFTA) pārstāvis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!