Latvijas U-21 futbola izlases vārtsarga Kristapa Zommera pārstāvētā un savulaik lielus panākumus guvusī Itālijas komanda "Parma" sestdien izcīnīja ceļazīmi uz šīs valsts pēc spēka otro līgu jeb B sēriju.

Florencē notikušajā cīņā "Parma" sestdien izšķirošajā spēlē par ceļazīmi uz B sēriju ar 2:0 (1:0) uzvarēja "Alessandria" komandu.

Zommers, kurš sezonas sākumā bija "Parma" pirmais vārtsargs, bet kopš gadu mijas šī kluba sastāvā nav spēlējis, arī šoreiz palika rezervē.

"Parma" komanda, kura savulaik divas reizes ir izcīnījusi UEFA kausu, reizi iegūstot arī Eiropas Kausu uzvarētāju kausu, kā arī ir trīskārtēja Itālijas kausa ieguvēja, 2015.gadā bankrotēja, pēc tam nonākot Itālijas pēc spēka ceturtajā jeb reģionālajā līgā. Taču tagad komanda lēnām turpina ceļu atpakaļ uz valsts spēcīgāko - A sēriju, līdz kurai tagad palicis viens solis.

Zommeram šobrīd ir 20 gadi un pirms došanās uz Itāliju viņš gadu aizvdīja Dānijā. Viņš nesen bija izsaukts uz Latvijas U-21 izlasi Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlei ar Andoras vienaudžiem, taču arī palika rezervē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!