Foto: F64
Latvijas "Synottip Virslīgas" futbola čempionāta aizvadītajā spēļu kārtā aizdomīga bijusi spēle starp SK "Babīte"/"Dinamo" un "Ventspils" komandām, paziņojusi totalizatoru likmju monitoringa kompānija "Federbet".

"Ventspils" futbolisti šajā mačā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:0, tomēr spēles gaitā "Federbet" novēroja aizdomīgas likmju koeficentu izmaiņas.

"Divus gadus spēļu sarunāšanas vīrus Latvijas futbolā bija izgaisis, bet viss liecina, ka šī problēma ir atgriezusies," teikts "Federbet" paziņojumā. "Aizvadītajā nedēļas nogalē mēs atklājām ļoti aizdomīgu spēli Latvijas spēcīgākajā divīzijā."

Totalizatoru likmju monitoringa kompānija norādīja, ka Babītes un Ventspils komandu spēles laikā ļoti aizdomīgi svārstījās likmes uz to, ka spēlē tiks gūti trīs vai vairāk vārti. "Federbet" gan neprecizē, kurā brīdī tas noticis - pirms spēles vai tās laikā.

Šī nav pirmā reize, kad uz "Babīte"/"Dinamo" komandu krīt aizdomu ēna, jo Ziemas kausa izcīņā arī bija lielas aizdomas, ka šī komanda varētu būt saistīta ar spēļu rezultātu ietekmēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!