Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Biedrības ''Latvijas Futbola Virslīga'' valde pēc tikšanās ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāru Jāni Mežecki 19.decembra vakarā izpilddirektora amatam apstiprinājusi Emīlu Latkovski, informē "futbolavirsliga.lv".

Emīls Latkovskis futbola aprindās nav plaši pazīstams, taču aktīvi līdzdarbojies dažādos ar futbolu, tai skaitā virslīgu saistītos projektos. Jaunais biedrības izpilddirektors absolvējis Stokholmas Ekonomikas augstskolu Rīgā un iepriekš pildījis mediju aģentūras ''Hansamedia'' valdes priekšsēdētāja pienākumus.

Latvijas Futbola virslīgas valdes priekšsēdētājs Ainārs Tamisārs: ,,Izpilddirektora meklēšana tika uzsākta jau 19.oktobrī un noslēdzās vien vakar, kad amatam tika apstiprināts Emīls Latkovskis. Ceļš, līdz tika atrasts jauns izpilddirektors, bija ''ērkšķiem kaisīts'', taču rezultātā esam tikuši pie izpilddirektora, kuram uzticas gan biedrības valde, gan Latvijas Futbola federācijas vadība, gan paši futbola klubi."

"Ja Emīls pārbaudes laikā tiks galā ar jau uzliktajiem pienākumiem, kurus šajā gadījumā var definēt arī kā pārbaudījumus, turklāt kas biedrībai šobrīd ir paši aktuālākie darbi, tad es nešaubos, ka uzticība būs iegūta par teju simts procentiem un nebūs nekādu šķēršļu Latvijas futbola virslīgas izaugsmei daudzu gadu garumā un tieši Emīla Latkovska vadībā. Viņu varu raksturot kā ambiciozu, augsti izglītotu, kā arī strādāt gribošu un varošu jaunu cilvēku," turpināja Tamisārs.

Līdzšinējais biedrības ''Latvijas Futbola Virslīga'' izpilddirektors Normunds Malnačs Virslīgas 2013.gada sezonas izskaņā biedrības valdei iesniedza atlūgumu un pieņēma darba piedāvājumu vienā no Latvijas Futbola federācijas struktūrvienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!