Foto: LETA
Polijas futbola čempionāta komanda Lodzas LKS papildinājusi sastāvu ar aizvadītās sezonas Latvijas virslīgas čempionāta labāko spēlētāju un valstsvienības pussargu Oļegu Laizānu, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Laizāns, kurš aizvadītajā sezonā kļuva par Latvijas čempionu "Ventspils" komandā, sava jaunā kluba sastāvā varētu debitēt jau piektdien, kad LKS savā laukumā spēkosies ar Varšavas „Polonia”.

Šī Laizānam nebūs pirmā pieredze ārzemēs, jo 2010.gadā viņš no Latvijas komandas „Skonto” tika izīrēts Gdaņskas „Lechia" vienībai, kuras sastāvā šajā sezonā spēlē Latvijas futbolisti Ivans Lukjanovs un Sergejs Kožans.

Bez Laizāna LKS vienībai pievienojās vēl trīs futbolisti.

Polijas čempionāta kopvērtējuma LSK ar 15 punktiem 17 spēlēs ir 14.pozīcijā 16 komandu konkurencē. Tikmēr Artjoma Rudņeva pārstāvētā Poznaņas Lech” ar 29 punktiem ir piektajā vietā, Lodzas „Widzew", kurā spēlē Jurijs Žigajevs, ir septītajā vietā ar 25 punktiem, Kožana un Lukjanova „Lechia” ar 17 punktiem ir 12.vietā, bet Alekseja Višņakova pārstāvētā „Cracovia” ar 14 punktiem ir priekšpēdējā, 15.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!