Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas telpu futbola izlase svētdien pārbaudes spēlē ar 0:5 (0:1) kapitulēja Baltkrievijas valstsvienības priekšā, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Pirmajā puslaikā laukumā risinājās līdzvērtīga cīņa, tomēr puslaika izskaņā iniciatīvu savās rokās pārņēma Baltkrievijas izlase, piespiežot Latvijas izlases spēlētājus vairāk darboties aizsardzībā. Vienā no epizodēm bumba pēc pretinieku spēlētāja Aleksandra Savinceva sitiena ar rikošetu ielidoja Latvijas izlases vārtos.

Arī otrajā puslaikā izpaudās pieredzējušās Baltkrievijas izlases pārākums, kas šajā spēlē sekmīgi neitralizēja Latvijas izlases centienus gūt vārtus. Nonākot zaudētājos ar 0:2, Latvijas izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs vārtsarga vietā laukumā sūtīja piekto spēlētāju, taču šoreiz šāds gājiens neattaisnojās.

Vēl pa vieniem vārtiem viesu komandas labā guva Vladimirs Ždanovičs, Aleksejs Popovs, Oļegs Harbenka un Ņikita Andrjevskis.

Pirmo savstarpējo spēli abas komandas aizvadīja sestdien, cīnoties neizšķirti 2:2.

Ar šo spēli Latvijas izlase noslēdza četras dienas ilgo treniņnometni Rīgā. Šketovs uz šo treniņnometni bija aicinājis kopumā 15 spēlētājus no abiem Latvijas vadošajiem klubiem "Nikars" un RABA, kā arī Kipras čempionāta klubus pārstāvošos leģionārus Artjomu Koļesņikovu un Andreju Aleksejevu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!