Latvijas telpu futbola izlase pirmdien Ogrē ar pārliecinošu uzvaru sāka Baltijas kausa izcīņu, ar 6:1 (2:1) pieveicot Igaunijas valstsvienību.

Latvijai divus vārtus guva Oļegs Matvejevs, bet pa vieniem - Sergejs Nagibins, Andrejs Aleksejevs, Dmitrijs Zolotarjovs un Aleskejs Baranovs.

Otrdien Igaunija tiksies ar Lietuvas izlasi, bet trešdien Latvija spēlēs pret Lietuvu.

Latvijas nacionālās telpu futbola izlases galvenais treneris Artūrs Šketovs uz Baltijas kausa turnīru izsaucis 14 spēlētājus, tostarp abu vadošo Latvijas klubu "Nikars" un "RABA" pārstāvjus, kā arī četrus leģionārus.

Baltijas kausa izcīņa Latvijas izlasei ir sagatavošanās posms pirms janvārī paredzētā 2012. gada UEFA Eiropas telpu futbola čempionāta kvalifikācijas turnīra, kurā par iekļūšanu pamatturnīrā mūsu komandai būs jātiekas ar Īslandi, Armēniju un Grieķiju. Apakšgrupas turnīrs risināsies laika posmā no 21. – 24 .janvārim Īslandē.

Latvijas telpu futbola izlase ir pašreizējā Baltijas kausa īpašniece. Pirmajā šādā turnīrā, kas risinājās 2008. gada decembrī Ogrē, mūsu komanda ar 13:0 pārspēja Igauniju un ar rezultātu 4:1 pieveica Lietuvu.

Latvijas Nacionālās telpu futbola izlases sastāvs Baltijas Kausa izcīņai:

Vārtsargi - Aigars Bondars ("RABA), Dmitrijs Dobrovoļskis ("Nikars"); spēlētāji - Vadims Atamaņukovs ("Nikars"), Maksims Seņs ("RABA"), Andrejs Aleksejevs ("Omonoia Nicosia", Kipra), Aleksejs Baranovs ("Nikars"), Sergejs Nagibins ("Spe Strovolos", Kipra), Andrejs Šustrovs ("RABA"), Igors Dacko ("Nikars"), Ruslans Seļezņovs ("Nikars"), Dmitrijs Zolotorjovs ("Nikars"), Dmitrijs Jakovļevs ("RABA"), Artjoms Koļesņikovs ("Spe Strovolos", Kipra), Oļegs Matvejevs ("Red Devils Chojnice", Polija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!