Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas U-19 dāmu futbola izlase Baku notiekošā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē otrdien ar 0:4 (0:3) zaudēja Azerbaidžānas vienaudzēm.

Latvijas futbolistes turnīru noslēdza ar trim zaudējumiem trīs spēlēs un kopējo vārtu starpību 2:27.

Turnīra pēdējā mačā pretinieces izvirzījās vadībā spēles 15.minūtē, bet 12 minūtes vēlāk panāca jau 2:0. Puslaika beigās azerbaidžānietes guva vēl vienus vārtus, bet otrā puslaika sākumā ceturto reizi raidīja bumbu Latvijas izlases vārtos.

Uzvarētāju rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Merve Ozdemira.

Apakšgrupā uzvaru ar maksimāli iespējamiem deviņiem punktiem trīs spēlēs svinēja Spānija, seši punkti bija Ukrainas kontā, kamēr Azerbaidžāna pie trim punktiem tika spēlē pret Latviju, kas turnīru noslēdza ar trim zaudējumiem.

LETA jau ziņoja, ka Latvijas U-19 futbolistes kvalifikācijas turnīru ceturtdien sāka, ar 0:18 kapitulējot spēlē ar ļoti spēcīgajām vienaudzēm no Spānijas, bet pēc tam ar 2:5 piekāpās Ukrainas spēlētājām.

Kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā komandas sadalītas 11 apakšgrupās un piedalās miniturnīros. Apakšgrupu uzvarētājas un desmit labākās otro vietu ieguvējas sasniegs nākamo kārtu, kur tām pievienosies Francija, Anglija un Vācija. Finālturnīrs nākamā gada augustā notiks Ziemeļīrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!